Uutiset
Jonossa ihmisiä

Koronalle työssä altistuneet työntekijät on luetteloitava

Uutiset
Työnantajan on pidettävä luetteloa työntekijöistä, jotka ovat altistuneet työssä koronalle tai muille vaarallisille biologisille tekijöille. Velvollisuus koskee kaikkia aloja.
Lomakkeen täyttäminen

Muistutus hakea korvauksia työterveyshuollon kustannuksista

Uutiset
Työnantajalla on tilikauden päättymisen jälkeen 6 kuukautta aikaa hakea korvauksia työterveyshuollon kustannuksista. Jos tilikausi on päättynyt 31.12.2020, korvaushakemus tulee lähettää Kelaan viimeistään kesäkuun 2021 loppuun mennessä.
Selvityksen voi lukea padilla, kuten Pixhillin  kuvassa

Selvitys työehtosopimukseen perustuvan paikallisen sopimisen nykytilasta ja sitä edistävistä toimenpiteistä

Uutiset
Työ-ja elinkeinoministeriön selvitys työehtosopimukseen perustuvan paikallisen sopimisen nykytilasta ja paikallista sopimista edistävistä toimenpiteistä valmistui 1.3.2021.
Kuntatyö2030, kekseliäät kehittäjät hankkeessa tehdään yhteistyötä

Kuntatyö2030 kokoaa yhteen työelämän kehittämisen

Uutiset
Kuntatyö2030-kokonaisuus kokoaa yhteen kunta-alan työelämän kehittämisen hankkeita ja toimintoja. Tämän uuden yhteistyön tavoitteena on edistää kuntatyön tuloksellisuutta, tuottavuutta ja työelämän laatua, sekä jatkaa työtä, jonka kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma Kunteko aloitti.
kuvituskuva

Tuntipalkkaisen henkilöstön palkantarkistukset 1.4.2021 alkaen

Uutiset
Avaintan TTES:ää soveltaville jäsenyhteisöille tiedoksi kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) 2020–2021 allekirjoituspöytäkirjan 2 §:n 2 momentin määräyksen mukaisesti sovitun yleiskorotuksen toteuttaminen.
ihmisia piirissä

Hyvien käytäntöjen kilpailu 2020-2022

Uutiset
EU-OSHAn järjestämän kilpailun tavoitteena on jakaa ja edistää hyviä käytäntöjä tuki- ja liikuntaelinten sairauksien ehkäisyyn kaikkialla Euroopassa. Kilpailussa nostetaan esiin organisaatioita, jotka ehkäisevät aktiivisesti näitä sairauksia työpaikoilla.